Retourneren

Bij Evandy streven we ernaar om u de beste producten en service te bieden. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling retourneren. Wij zorgen voor een gratis retourzending via een PostNL afleverpunt.

Hoe werkt het retourproces?

  1. Controleer of uw product in aanmerking komt voor retournering: De wettelijke bedenktijd is 14 dagen. Zorg ervoor dat het product ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking zit, inclusief alle accessoires en documentatie.

  2. Neem contact op met onze klantenservice: Stuur een e-mail naar info@evandy.nl of bel ons op [telefoonnummer] met uw bestelnummer, de reden voor retournering en eventuele foto's van het product (indien van toepassing). Onze klantenservice zal u voorzien van een retournummer en verdere instructies.

  3. Verpak het product zorgvuldig: Plaats het product in de originele verpakking en zorg ervoor dat het goed beschermd is. Vermeld het retournummer duidelijk op de buitenkant van het pakket.

  4. Breng het pakket naar een PostNL afleverpunt: Wij zullen u een gratis retourlabel toesturen dat u op het pakket kunt plakken. Breng het pakket vervolgens naar een PostNL afleverpunt bij u in de buurt. Bewaar het ontvangstbewijs met het trackingnummer voor uw administratie.

  5. Verwerking en terugbetaling: Zodra we uw retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, sturen we u een bevestigingsmail. Als de retourzending aan alle voorwaarden voldoet, zullen we het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending terugstorten op uw oorspronkelijke betaalmethode.

Let op:

  • Retourzendingen die niet aan de voorwaarden voldoen, kunnen worden geweigerd of onderhevig zijn aan extra kosten.
  • Als u een beschadigd of defect product heeft ontvangen, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. We zullen samen met u een passende oplossing vinden.

Heeft u nog vragen over het retourproces? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We staan klaar om u te helpen!