Betaalmogelijkheden

Als je bij Evandy een bestelling wilt plaatsten heb je de keuze uit verschillende betaalmogelijkheden. Het is mogelijk om te betalen met iDeal, creditcard, Paypal of vooruitbetaling. Ook is het mogelijk om achteraf te betalen op factuur.

iDeal
Voor bestellingen binnen Nederland is iDeal de meeste gekozen betaalmethode. Betalen met iDeal kan gemakkelijk en veilig binnen de vertrouwde betaalomgeving van je bank.

Creditcard
Bij Evandy is het mogelijk om te betalen met je creditcard. We accepteren betalingen van alle grote creditcardmaatschappijen zoals Visa, Maestro en American Express

Paypal
Betalen met PayPal is ook mogelijk bij Evandy. Bestellingen met PayPal zijn, net als creditcard betalingen, verzekerd.

Vooruitbetaling
Betaal je liever vooraf via een bankoverschrijving. Ook dit is geen probleem bij Evandy. Na ontvangst van de betaling sturen wij een ontvangstbevestiging en gaan binnen één tot twee dagen over tot verzending van je bestelling.
Voor betaling achteraf maken wij gebruik van onze partner PAY. Kies tijdens de check-out als betaaloptie 'PAY. Payment Methods | SEPAen volg de instructies.


Achteraf betalen
Je kunt bij Evandy ook kiezen voor betaling achteraf (ook als zakelijke klant). Je betaalt dan pas wanneer je jouw bestelling in huis hebt. Voor betaling achteraf maken wij gebruik van onze partner Billink. Kies tijdens de check-out als betaaloptie 'PAY. Payment Methods | Billink' en volg de instructies.

Heb je vragen over één van de betaalmogelijkheden of zijn er dingen onduidelijk? Neem dan contact met ons op via 085 1300596 of stuur een e-mail naar klantenservice@evandy.nl