Verzending

We begrijpen dat het ontvangen van je bestelling snel en betrouwbaar moet zijn. Daarom werken we samen met PostNL voor al onze verzendingen. Dit betekent dat we ervoor zorgen dat je pakketje met zorg wordt behandeld en snel bij jou thuis wordt afgeleverd.


We begrijpen ook hoe belangrijk het is om je aankopen snel te ontvangen. Daarom garanderen we een levertijd van slechts één werkdag voor alle bestellingen die voor 16.00 uur worden geplaatst. Zo kun je snel genieten van je nieuwe aankoop.

En we hebben nog meer goed nieuws voor je! Bij ons betaal je geen verzendkosten. Dat betekent dat je altijd de beste prijs betaalt voor je producten, zonder dat je extra kosten hoeft te maken voor de verzending.


We willen dat je volledig tevreden bent met je aankopen bij onze webwinkel, en daarom doen we er alles aan om je bestelling zo snel en probleemloos mogelijk bij jou thuis te bezorgen. Dus, waar wacht je nog op? Plaats vandaag nog je bestelling en geniet van onze snelle, betrouwbare en kosteloze verzending!