Over Evandy

Welkom bij Evandy.nl! Wij zijn een dynamisch en gepassioneerd bedrijf, opgericht door twee vrienden die dezelfde droom delen: een gezonde en gelukkige toekomst creëren voor onze kinderen. In een wereld waar klimaatverandering en CO2-uitstoot centraal staan, is het tijd voor actie.

Transport is verantwoordelijk voor bijna 30% van de totale CO2-uitstoot in de EU, waarvan maar liefst 72% afkomstig is uit wegverkeer. Elektrisch rijden kan dus een aanzienlijke impact hebben op de bescherming van onze kostbare planeet.

Bij Evandy beseffen we dat we niet in ons eentje de milieuproblemen kunnen oplossen, maar we zetten graag onze expertise en passie in om elektrisch rijden zo aantrekkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Wij zijn ervan overtuigd dat elektrische mobiliteit een essentiële bijdrage levert aan het voortbestaan van onze aarde.

Daarom werken we met toewijding samen met onze partners, klanten en gelijkgestemden. Of het nu gaat om bedrijven die hun wagenpark willen verduurzamen, kleine ondernemers of de mensen om ons heen: samen streven we naar een reductie van schadelijke uitstoot door wegverkeer tot nul.

Wij zijn Evandy, het bedrijf dat hoogwaardige laadoplossingen voor elektrische voertuigen levert. Omdat we vinden dat geld geen belemmering mag zijn voor verduurzaming, bieden we al onze producten aan tegen eerlijke en aantrekkelijke prijzen.

Doe met ons mee op deze missie en help ons een betere wereld te bouwen, stap voor stap. Welkom bij Evandy!